• Prijs: € 39,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 10+
De workshop graffiti als Personeelsuitje

Tijdens de graffiti workshop als Personeelsuitje gaan de deelnemers een boodschap verwerken op een kunstzinnige en creatieve manier in de vorm van een graffitiontwerp. Natuurlijk kunnen de deelnemers hun eigen gemaakte kunstwerk meenemen, als mooi aandenken aan de graffiti workshop.

De workshop graffiti als Personeelsuitje wordt door ons vaste team volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur.

Indeling
Op basis van de uitleg maken de deelnemers een schets die aansluit bij de boodschap die zij willen overbrengen of het statement dat zij willen maken. De docenten zijn actief aanwezig om iedereen te begeleiden.

Na het schetsen is het tijd om de beschermende kleding aan te trekken. Deze bestaat altijd uit een overall om de kleding te beschermen, een mondkapje tegen de geur en een paar handschoenen om de handen te beschermen.

Nu de uitleg is gegeven, de schetsen zijn gemaakt en de beschermende kleding is aangetrokken kunnen we eindelijk beginnen met het omzetten van de schetsen in echte graffiti kunstwerken. De docenten zijn aanwezig om te begeleiden en te ondersteunen daar waar gewenst.

Wanneer de deelnemers klaar zijn hebben ze op een kunstzinnige en creatieve manier hun eigen boodschap verwerkt .
Per gemaakt graffiti kunstwerk evalueren we wat de deelnemers hebben gemaakt. Ze vertellen hierbij wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen.

Na afloop mogen de deelnemers uiteraard hun eigen kunstwerk meenemen!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Al onze graffiti workshops als Personeelsuitje worden verzorgd door professionele graffiti artiesten.

 • Alle materialen

  De prijs is inclusief alle materialen die gebruikt zullen worden. Denk hierbij aan de panelen/canvasdoeken en spuitbussen, maar ook beschermende kledij en afdekzeil om de deelnemers en locatie te beschermen tegen eventuele verfspetters.

 • Reiskosten
  Bij de prijs van de workshop graffiti als Personeelsuitje zijn de reiskosten inbegrepen.
Optioneel

Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij nog de volgende extra's om uw uitje tot een geslaagde dag te maken.

 • Engelstalige begeleiding

 • Locatie

 • Videocompilatie

 • Muurschildering

 • Canvas

 • Spandoek

De sfeer

Bekijk de onderstaande foto's en filmpjes om iets van de sfeer te proeven tijdens een graffiti workshop als Personeelsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Personeelsuitje maken wij voor de Workshop Graffiti gebruik van de volgende locaties.

N.V.T.
Eigen Locatie

De graffitiworkshop als Personeelsuitje wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en de locatie dekken wij uiteraard volledig af zodat er absoluut niks vies zal worden. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de graffiti workshop in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Bij droog weer is buiten aan de slag gaan uiteraard het fijnst. Bij een binnenruimte is voldoende ventilatie erg belangrijk. Een overkapping, carpool, schuur, tent, garage, hal, verlaten gebouw of loods is ideaal voor deze workshop maar een andere ruimte waar er veel ramen open kunnen is ook een goede optie.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Graffiti?

Graffiti is een kunstvorm die vaak wordt gebruikt om een statement te maken of om een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met speciale graffitispuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op sierlijke wijze aangebracht op een muur.

Tijdens een graffiti workshop staan creativeit en orginaliteit centraal. Ga samen met je vrienden of collega's creatief aan de slag tijdens het ontwerpen en creëren van een authentiek graffiti kunstwerk.

 

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46